Vikarjobs hos Personale-Match

Som jobsøgende kan arbejdsmarkedet være en stor jungle, der er svær at finde rundt i. Der er rigtig stor efterspørgsel på kvalificerede medarbejdere, men der er endnu flere om buddet. Det kan derfor godt være svært at få den rette stilling. Det ønsker virksomheden Personale-Match at gøre nemmere ved at matche de jobsøgende med de potentielle jobs og arbejdsgivere. Dette er en stor hjælp for både de jobsøgende og virksomhederne, der på den måde kan finde de rigtige kandidater til stillingen. 

Som ansat hos Personale-Match får du mulighed for at få et varierende og spændende job, der kan byde på lidt af hvert. Du har derfor mulighed for at prøve kræfter med lidt forskelligt og udvikle dig både personligt og fagligt. Ved at blive vikar får du en fleksibilitet i forhold til arbejdstid og -sted,

Personale-Match er en virksomhed, der arbejder på at matche spændende jobmuligheder med mulige medarbejdere. Der kommer løbende flere virksomheder til og Personale-Match har oprettet en ’emnebank’, hvor man som ansat altid kan holde sig orienteret om de forskellige jobstillinger. Personale-Match bestræber sig altid for at finde potentielle match blandt deres medarbejdere, så der er større sandsynlighed for et match, hvis du bliver ansat hos virksomheden. Der findes mange forskellige vikar jobs hos Personale-Match og stillingerne passer derfor til mange forskellige medarbejderprofiler. Som ansat tilføjer man bare sit CV, så jobagenterne kan finde den rette kandidat til jobbet. Man kan også selv finde de ledige stillinger i emnebanken, hvor du også har mulighed for at sende en online ansøgning. Læs mere om rekrutteringen her.

En virksomhed med mange muligheder 

Personale-Match har den menneskelige indsigt, der er behov for, når man skal matche medarbejdere med arbejdsgivere. Virksomheden skal se på mange forskellige paramentre, men kan som udgangspunkt komme med matches efter to uger. Det er en væsentlig hurtigere og nemmere proces for den givne arbejdsgiver, da de udelukkende er sikret kvalificerede medarbejdere gennem Personale-Match.

Når man er vikar hos Personale-Match, så skal man opfylde nogle daglige krav, der er med til at sikre, at man gør arbejdet ordentligt og at medarbejderne bliver behandlet, som de skal. Kravene er derfor både til gavn for vikarerne og arbejdsgiverne. Du er derfor sikret ordnede forhold og at din arbejdsgiver ikke brænder dig af. Personale-Match er en virksomhed, der går op i kvaliteten og det er derfor også vigtigt, at du overholdene kravene for virksomheden. De forventer derfor også at du kommer, hvis du har sagt ja til et job og at du melder sig syg til tiden, hvis det er tilfældet.

Som vikar hos Personale-Match vil du derfor opleve følgende:

  • Har ordnede forhold
  • Udbetaler løn hver 14. dag bagud (lige uger)
  • Aflønner i henhold til gældende overenskomster (du får samme grundløn som den virksomhed, du arbejder i)
  • Vi sørger for, at du bliver introduceret til virksomheden, før du starter

Hvis du ønsker at arbejde som vikar er dette derfor en god mulighed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *