Tag sydpå på en afbudsrejse og koncentrer dig om bøgerne

studie

studie

Tag på en billig afbudsrejse med all inklusive og koncentrer dig om bøgerne. Rejs til Tyrkiet og oplev en kultur, du ikke er vant til. Læs dine lektier, og udfør dine opgaver i det bløde sand ved det intense blå havvand. Rejs gerne sammen med et par studiekammerater, og få nogle fede oplevelser imellem studierne. Kom hjem med ny energi, så du igen er klar til at opleve hverdagen og dens gøremål. Gør det her for at få et bedre overskud til dine studier. Det er vigtigt, det ikke kun bliver en charterferie, men en ferie med lektier.

Oplevelser i Tyrkiet

Tyrkiet indeholder en masse forskellige herligheder til alle. Det er lige meget om i er på familieferie, alene ferie, kæresteferie eller venindeferie.

  • Oplev det kulturelle og unikke køkken
  • Guidede dykkerture – både på begynder og øvet niveau. Se bl.a. undervandets flotte og unikke farvet fisk og blæksprutter
  • Kom helt tæt på de verdenskendte bazarer, som findes i landets stræder og gader
  • Prøv luftballon flyvning.

Selvom man er studerende, kan det nogle gange være sundt og vigtigt at komme væk fra det hele. Selvom der er opgaver og lektier, er det nogle gange nemmere at sidde i sydens sol og lave opgaverne, samtidig med at energidepoterne bliver fyldt op.

Hvis I tager flere af sted fra samme studie, kan det give et unikt sammenhold og kammeratskab. Det kan øge jeres gruppearbejde og gruppeopgaver på længere sigt. Karakterne kan endda blive højere, og jeres gennemsnit vil stige. Det er kun en fordel med højere gennemsnit, når I skal på videregående uddannelse eller måske i arbejde. Det er kun fantasien, der sætter grænserne.

Hvorfor afbudsrejser?

Tag på en billig afbudsrejse hvis du rejser uden for sæsonen. Tyrkiet vil være et super godt valg, hvis det er, fordi man vil af sted inden sine eksamener først på sommeren. Den bedste årstid at rejse til Tyrkiet på er nemlig forår og efterår – især hvis det er stranden og vandet, man går efter.

Der er flere fordele ved at vælge Tyrkiet som destination:

  • Tag på all inclusive i Tyrkiet, betyder at i får fly, hotel, mad og forplejning til billige penge
  • Danske kroner rækker langt i Tyrkiet, så du får mere for dine penge
  • Oplevelser for livet
  • Rejs med dine studiekammerater
  • Hurtig, nem og sikker bestilling af billetter
  • Beslut dig / jer nu – rejs måske allerede i dag eller i morgen.

Hvis det er en lidt større opgave som f.eks. en bachelor, I skal skrive, vil I helt sikkert kunne få gennemført jeres opgave på bedst mulig vis og under de bedste vilkår.

Det er ikke et must, at du skal rejse med dine studiekammerater. Hvis du hellere vil rejse med din familie, er det også en mulighed. Gør dog opmærksom på det ikke er en charterferie for dig, men en ”læs lektie” ferie. Samtidig giv plads til at opleve nogle af de smukke oplevelser som Tyrkiet byder på. Nyd kulturen, rejsen, hotellet og stemningen. Selvom det er en afbudsrejse, bliver det en lækker ferie.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *