Skab vækst og succes i din virksomhed – gå fra data til viden med Power Bi-system

MS Power BI

Som selvstændig
Har du startet din egen virksomhed og udlevet drømmen som iværksætter? Flere og flere kaster sig ud i deres store drøm – nemlig at starte deres helt egen virksomhed og dermed blive deres egen chef. Hvis du er blandt de danske iværksættere, ved du dog også, at selvom iværksætterlivet er både populært og attraktivt, kan det være svært at skabe vækst og udkonkurrere de konkurrerende virksomheder.

Frygt dog ej, for hvis du vil forbedre din virksomheds indtjening og konkurrenceevne, er du kommet til det helt rigtige sted. I dette blogindlæg bliver du nemlig præsenteret for Power BI ­– et Business Intelligence-program, som i samarbejde med professionelle sparringspartnere kan hjælpe din virksomhed med at komme fra A til B.

Hvordan kan Business Intelligence hjælpe din virksomhed på rette spor?


Du har måske hørt om Business Intelligence (forkortet BI). Det er den populære måde, hvorpå din virksomhed, ved hjælp af anvendelse af data, kan forbedre de interne processer. Overordnet set er BI altså en række systemer, som er specialudviklet til at indsamle data om emner som processer og strukturer, hvilket kan give din virksomhed en større indsigt og dermed mulighed for at forbedre virksomhedens svage punkter. Dog kan det være svært at varetage BI på egen hånd, hvorfor mange virksomheder vælger at tilknytte en BI-konsulent.

En BI-konsulent kan hjælpe dig med at gå fra data til viden, og fra viden til værdi, så de beslutninger, der træffes i din virksomhed, ikke blot baseres på den gode mavefornemmelse, men i stedet baseres på ægte viden og indsigt. Et eksempel på en virksomhed, som er blandt Nordens største inden for rådgivning i BI, er Inspari.dk. Her får du ikke kun fantastiske, veluddannede konsulenter, som kan hjælpe din virksomhed videre på vejen, men du får ligeledes hjælp til installation af BI-systemerne, herunder Microsoft Power BI, som du kan læse mere om nedenfor.

Microsoft Power BI – nem og hurtig dataindsamling


Ønsker du at få større indsigt i din virksomhed, og har du derfor besluttet dig for, at BI er den rette løsning for dig – så er det næste step at vælge et program, som giver dig nem og hurtig dataindsamling. Blandt de bedste løsninger på markedet finder du Microsoft Power BI. Dette program er et stærkt self-service-værktøj til dataanalyse, visualisering og deling af rapporter. Derudover bygger Microsoft Power BI på kendte værktøjer, så du vil opleve, hvordan programmet helt naturligt kan indgå i dit eksisterende arbejdsmiljø, uden at du behøver at omstille hverken dig selv eller dine medarbejdere.

Hos Inspari.dk står de mange BI-konsulenter altid klar til at hjælpe dig med at komme i gang med BI-dataanalyse. På denne måde lærer du, hvordan du på sigt selv kan foretage dataanalyser og dermed forbedre virksomheden på mange forskellige områder. Den større indsigt giver dig blandt andet viden om, hvordan dit budskab kan stå tydeligt for din modtager. Klik her for at læse mere om Power BI.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få endnu mere styr på din virksomheds udtryk

Det er et område, som rigtig mange desværre nedprioriterer, men som kan koste dyrt på den lange bane. Det er altid vigtigt at have en stor bevidsthed om, hvordan andre ser din virksomhed, og det er noget, denne artikel vil beskæftige sig med. For hvo...

Continue Reading...
3 gode råd til chefen

Det er ikke nogen nem opgave at være chef i en virksomhed. Der er et hav af ting og opgaver, som man skal tage sig af i denne position, og den vigtigste af disse opgaver er medarbejderne. Medarbejderne er den vigtigste brik, når det kommer til en vel...

Continue Reading...
Skab den optimale arbejdsplads for succes i virksomheden

Utrolig mange mennesker går rundt med en lille drøm om at blive selvstændig, og dermed eje deres egen virksomhed. Der kan være mange forskellige grunde til, at man finder dette særligt interessant. Det kan være, at man ønsker at være sin egen chef, m...

Continue Reading...