Sådan Undgår du at Falde For Bookmakernes Gode Marketing (og Vinder via Bonusser)

Hvis du er arbejdsløs og leder efter en finansiel udvej, så er der masser af fornuftige måder at finde lidt økonomisk støtte. Om du har penge du kan investere i nogle aktie indekse, tid til at samle flasker eller tage et deltidsjob på et vikariat, så er det alle bedre alternativer end at begynde at spille på væddemål hos en bookmaker.

Bookmakerne stjæler dine penge

Det er temmelig klart efterhånden, at man skal være usandsynlig dygtige til sportsvæddemål for at kunne tjene penge på det på den lange bane. Det kræver kun held at vinde på den korte bane, men som tiden går er der for 99.9 % af befolkningen kun ét udfald – du taber penge.

I 2016 tabte danskerne til sammen 2.175.000.000 kroner til de organisationer som har dansk spille licens. Det er over to milliarder kroner, som er gået fra danske lægmænds lommer ind til bookmakerne. Da man skal være over 18 år gammel er der kun omkring 4.589.393 danske som må spille jf. Danmarks Statistik. Det betyder således, at den gennemsnitlige dansker, når vi medregner alle danskere (også dem som ikke spiller på væddemål), tabte 474 kroner på væddemål med bookmakere.

Medregner vi kasino, hestevæddeløb, lotterier og spilleautomater har den gennemsnitlige dansker tabt 1.928 kroner i 2016 alene. Det er utroligt mange penge, og du gør klogt i ikke at være en del af det.

De forsøger alle at lokke dig med bonusser på op til 1000 og 1500 kroner for at oprette en konto og indsætte penge, men undgå at tro du kan vinde af den grund alene.

Sådan kan du vinde lidt tilbage

Hvis du til trods for ovenstående afskærmning alligevel tror du har held i sprøjten – så lad være. Der er dog én måde som kan sikre dig omkring 10.000 kroner med en vis garanti. Risikoen for at tabe penge er i hvert fald meget lille og sandsynligheden for at slippe afsted med nogle tusinde kroner er stor.

Du kan finde mere fyldestgørende information inde på betbetter.dk men du får hovedpointerne i denne artikel.

Når du opretter dig hos en bookmaker får du som sagt typisk 100 % i bonus op til omkring tusinde kroner. Det vil sige, at hvis du sætter tusinde kroner ind hos Bet365, Danske Spil, Unibet, Nordicbet, Betfair, Cashpoint og så videre får du det samme beløb som du indsætter i bonus.

Bookmakerne vil gerne undgå at du trækker pengene ud med det samme. Derfor har de opsat nogle ’gennemspilskrav’, hvilket vil sige at du skal spille de penge du har fået i bonus indtil flere gange. De håber naturligvis at du i den proces taber dine penge.

Hvis vi antager, at du har oprettet dig hos ovenstående fem til seks bookmakere kan du nu krydsspille på resultater. Hvis vi antager at FCK skal spille mod Brøndby er der tre potentielle udfald for kampen. FCK kan vinde, Brøndby kan vinde og de kan spille uafgjort. Derfor spiller du fra den ene konto på FCK, fra den anden på Brøndby og fra den tredje på uafgjort. Det betyder således at du er garanteret at få ret hver eneste gang – uden at bookmakerne ved at du gør dette. Det negative er, at hver gang du spiller 100 kroner hos en bookmaker på alle tre udfald af kampen tager de en slags afgift for at lade dig spille. Det betyder kort fortalt, at de når du spiller 100 kroner, så får du kun 94 til 97 % af pengene tilbage afhængig af kampen.

Derfor kan du heller ikke forvente, at alt hvad du får i bonus kan udbetales før du har nået gennemspilskravene, men det er som sagt meget sandsynligt at du står tilbage med nogle tusinde kroner som kan udbetales til din konto.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *