Sådan indretter du det perfekte hjemmekontor

Er du træt af at sidde ved køkkenbordet, i sofaen eller tilbagelænet i lænestolen, når du skal arbejde hjemmefra, eller trænger dit hjemmekontor bare til en opdatering anno 2017? Uanset hvilken en af delene, du kender til, eller om det er dem begge to, er kontoret et undervurderet rum i hjemmet. Det kan det ofte være svært at bevare koncentrationen, når man arbejder hjemmefra, så her kommer en lille guide til, hvordan du får indrettet det perfekte kontor i privaten, der lægger op til mest mulig effektivitet.

Kend din stil

Uanset om du har et helt værelse eller rum til rådighed, eller om det er et lille hjørne, du skal indrette kontor i, skal du have en ide om, hvor du vil hen med din indretning, før du går i gang med renoveringen eller opbygningen. Det kan være, at du er vild med retrostilen, eller måske er du mest til pæne, hvide og rene linjer. Du kan finde inspiration på diverse blogs, apps eller boligmagasiner. Det er også en god ide at bringe en smule hygge ind i rummet eller til dit lille workspace, eksempelvis i form af belysning eller en lænestol eller andet, som får dig til at slappe af. Selvom et kontor i privaten er hjemligt i sig selv, fordi det er inden for hjemmets fire vægge, så er det vigtigt, at det er et sted, man har lyst til at være og tilbringe timer.

Indret efter behov

Når du skal købe møbler til dit kontor, er det vigtigt, at du kender dine behov. I stedet for at vælge det klassiske skrivebord, så tænk uden for boksen. Du kan eksempelvis vælge at investere i et hæve-/sænkebord, og det bedste ved hæve-/sænkeborde er, at du ikke er tvunget til at sidde på en kontorstol en hel dag, fordi du hele tiden har mulighed for at skifte stilling. Du får mere overskud og energi, end når du sidder ned en hel dag, og bonussen ved at stå op og arbejde er, at din krop, og specielt din ryg, vil elske dig for det. Du kan finde hæve-/sænkeborde i mange forskellige stilarter og prisklasser hos 3R Kontor, og der er med garanti et, der falder i din smag.

Inspiration og motivation

Et af de vigtigste elementer, man skal have på sit kontor, er en slags inspiration. Mange tænker ikke over det, eftersom kontoret bare er et sted, hvor arbejdet skal overstås, men alligevel er det et sted, hvor man i sidste ende kommer til at tilbringe enormt mange timer. Derfor er det en god ide, at du lader dig inspirere af citater eller andet, der kan motivere dig til at få mest muligt ud af din arbejdsdag. Det behøver ikke nødvendigvis være et indrammet citat eller andet i samme format, det kan også være, at du har en fysisk genstand, der får dig til at yde mest muligt, når du kigger på det, fordi du har et minde eller et mål i hovedet når du tænker på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *