Når du har brug for økonomisk rådgivning

BRANDT revision i Kolding er en stærk medspiller, når det kommer til rådgivning omkring din virksomhedsøkonomi. Kundeporteføljen spænder vidt, lige fra campingpladser over lægepraksisser og til store produktionsvirksomheder. Alle har de forskellige behov, og BRANDTs højtuddannede og meget kompetente medarbejdere er altid klar til at støtte op omkring virksomhedernes behov. En af BRANDT revision i Koldings kerneområder er import og eksport og mange virksomheder, har valgt BRANDT som partner i processen, når de står overfor at enten importere eller eksportere varer ind og ud af Danmark og EU. Se mere her om din kommende samarbejdspartner og bliv klogere på hvordan de kan hjælpe dig.

En medspiller i dine investeringer

Når du investerer er det for at tjene penge, men har du tænkt over, at det er en god idé at have et revisionsfirma indover for at optimere dit udbytte? Der er mange løsninger til at give dig det, du går efter, nemlig den størst mulige profit af din investering, og her har BRANDT en mangeårig erfaring indenfor netop investeringer, og ud fra den erfaring får du den optimale rådgivning.

Immaterielle rettigheder

Igennem mange år har BRANDT i Kolding opbygget et stort og solidt netværk, og igennem det netværk hjælper de dig, som har brug for assistance i at få inddrevet royalties for dine immaterielle rettigheder. Lad BRANDT stå for processen, mens du fokuserer på at skabe nyt og være kreativ. Når du arbejder på det du er god til, så gør BRANDT det samme og de sørger for at inddrive dine royalties.

BORESKO – din forhandler af arkivbokse og kartoteker

Har du behov for et nyt kartotek? BORESKO i Kolding forhandler alle de kendte mærker og borger for kvalitet. Hvad enten du har behov for arkivæsker, opbevaringskasser og -bokse eller måske kartoteksbokse og tilbehør, så har BORESKO lige præcis hvad du søger. Produkterne findes selvfølgelig i forskellige størrelser og farver og uanset dit behov, vil du blive tilfreds ved at købe dit nye arkivsystem hos BORESKO.

Kartoteker fra de kendte mærker

At investere i et kartotek er som minimum en rigtig god investering, og det kan endda blive en nødvendighed, når du begynder at få en vis størrelse på din virksomhed. Det vil spare dig meget tid at have alle papirer omhyggeligt sorteret og lagt på pladser, hvor du let og hurtigt kan finde dem igen. Vi ved alle, at papirer nemt bliver væk eller begynder at rode, når de ligger i bunker, men med kartoteker fra alle de kendte mærker kan du vælge at opbygge dit kartotek, præcis som du har lyst til og behov for. Vil du have en bestemt farve til en type af papirer og en anden farve til en anden type af papirer, så har du mulighed for at vælge det. Alting er bygget op for at skabe den størst mulige værdi for dig. Klik her for at se udvalget af kartoteker.

Det hele meget billigere

BORESKO har også sit eget mærke, Office Depot, for den økonomibevidste virksomhedsejer, der går efter kvalitet til en god pris. Kig indenfor og se de mange muligheder. F.eks. er der skuffekabinetter der er lette at integrere i dit nuværende system eller du kan vælge at bruge dem som base at bygge videre på. Mulighederne er mange og kun dit behov for at udvide sætter grænsen.

BORESKO er selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at få bygget dit individuelle kartotek op, så tag fat i BORESKO og drøft dine muligheder for det helt rigtige arkivsystem – et system du skal være glad for, som du skal leve med i langt tid og som du skal kunne bygge videre på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *