Leder du efter lejemål til din virksomhed?

Hvis du til dagligt driver en virksomhed, så skal du naturligvis også sikre dig, at du har mulighed for at sidde i lækre lokaler, der virker motiverende for både dig og dine ansatte (hvis du vel at mærke har ansatte). Der er rigtig mange forskellige lejemål, men hvis du skal leje dem til en virksomhed, så er det naturligvis vigtigt, at der er tale om deciderede erhvervslejemål – du kan finde erhvervslejemål her, hvis du leder efter et nyt lejemål til din virksomhed.

Der skal bestemt ikke herske nogen tvivl om, at der er rigtig mange aspekter af din eftersøgning, der skal være styr på, hvis du står overfor at skulle finde et nyt lejemål til din virksomhed. På trods af, at der er rigtig mange ledige lokaler, så er det ikke sikkert, at det helt rette for dit vedkommende er, at finde – og det er vigtigt, at du ikke vælger at gå på kompromis med dit lokale eller domicil, da det naturligvis er unødig spildtid, at skulle flytte efter kort tid.

Dan dig et overblik over både udvalg og egne behov

Du skal naturligvis sørge for både at danne dig et rigtig udvalg over det nuværende udvalg i dit udvalgte område, men ikke nok med det, så er det også essentielt for dit kommende vand, at du sørger for at danne dig et solidt overblik over dine egne krav og behov. Det er nemlig vigtigt, at du sørger for at finde et lokale, et domicil eller noget helt tredje, der kan bryste sig af, at matche dine forskellige krav og behov på bedste vis.

Er du af den opfattelse, at din tid er bedre tjent med andet, så kan du eksempelvis lave en mindre konkurrencen internt blandt de ansatte, hvor udloves en iPhone fra f.eks. www.phonetrade.dk til vedkommende, der formår at finde det bedste erhvervslejemål, der fremtidigt kan danne rammer om virksomheden. Det er en både spændende måde at gøre det på, da eftersøgningen pludselig varetages af mange andre og dine medarbejdere får samtidig indflydelse på valget.

Skal jeg leje eller købe mine erhvervslokaler?

Hvis du har behov for mere plads til din virksomhed, hvis du leder efter en mere prominente lokation eller du derimod har besluttet at outsource noget af virksomheden, dele den op eller lignende, så du derfor har behov for nye lokaler, så står du naturligvis over for et svært valg; om du skal købe eller leje dine erhvervslokaler. I denne forbindelse skal det naturligvis understreges, at der er både fordele og ulemper ved begge valg.

Hvis du vælger at leje din kommende lokaler, så skal du ikke tænke på afskrivninger, vedligeholdelse og deslige i samme grad, som hvis du vælger at købe. Samtidig skal det naturligvis også vurderes, hvorvidt du kan finde plads i budget til at købe en erhvervsejendom. Hvis ikke der er kapital til et køb, så er du naturligvis bedre tjent ved at leje i stedet for at forsøge, at få økonomien til at hænge sammen – i et sådant tilfælde kan du risikere, at det går galt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *