Hop på cyklen i al slags vejr

Vi danskere er vilde med at cykle, og det er faktisk én af de ting, vi er kendte for rundt omkring i verden. Vi har ellers ikke altid det bedste vejr, men med korte afstande og flade landskaber, har vi fundet ud af, at netop cyklen er en god måde at få frisk luft og motion samtidig med, at man kommer i kontakt med naturen. Nu er det så blevet efterår, og du tænker nok, at så er det tid til at stille cyklen i garagen og i stedet sætte lidt ekstra penge af til benzin eller offentlig transport. Det danske efterår er nemlig ofte ensbetydende med lave temperaturer, blæst og en masse regn.  Men ovenpå efteråret kommer vinteren med endnu mere barskt vejr, og pludselig er der rigtig lang tid til, at du kan finde cyklen frem igen, hvis du vil bruge vejret som undskyldning. Det betyder, at der skal bruges en masse penge på alternativ transport, og samtidig skal du finde en anden måde at holde dig fysisk aktiv og dyrke motion på. Så bliver det pludselig meget tidskrævende og dyrt at give cyklen en pause. I stedet kan du give dig selv nogle lidt bedre forudsætninger for at hoppe på cyklen igennem efterårets omskiftelige vejr – få et par gode tips her.

Elcyklen

Igennem de senere år er elcyklen blevet et populært, nyt køb blandt danskerne. Det er nemlig en rigtig god mellemvej mellem en normal cykel, som godt kan være lidt hård at få op af bakken nogle gange og en regulær scooter. Med en elcykel får man de samme fordele ved en normal cykel – motion, frisk luft og det gode image, der er forbundet med en cykle – samtidig med at man får lidt hjælp på de længere afstande, og når benene bare ikke gider mere. Se eksempelvis Design Cyklers udvalg af elcykler. Så har du ikke nogen undskyldning for ikke at tage cyklen på arbejde, ned at handle og hvad du ellers har af daglige gøremål. Det skulle lige være regnen – alle hader den våde og kolde fornemmelse, man kan få af at være udenfor, når det står ned i stænger, og især hvis det er på vej til arbejde. Derfor kunne det være, du skulle skaffe dig lidt praktisk tøj til cykelturen.

Bekæmp regnen med stil

Regntøj er nemlig din bedste ven, når det danske efterår åbner sluserne og smider regnbyger over landet. Selv hvis du tager bussen eller bilen på arbejde, kan du nå at blive våd, hvis du ikke er udstyret med et godt regnsæt. Mange gider ikke bruge regnsæt, fordi det kan være et lidt kikset alternativ til den flotte jakke, men faktisk findes der en god mulighed for at få fingrene i noget rigtig stilet regntøj, og du kan altså gå ganske stilet igennem efteråret med det rette regntøjsoutfit. Ilse Jacobsen er eksempelvis kendt for at lave nogle rigtig flotte regnsæt, og det er en god efterårsinvestering til dig, der vil prøve kræfter med årstidens hårde vejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *