Har du flair for tal?

Er du en af de utallige unge, som lige har afsluttet en ungdomsuddannelse, og ikke aner, hvad livet skal byde på fremover? Det kan være rigtigt svært at være ung i dag, specielt når man skal finde ud af, hvilken retning man skal vælge indenfor uddannelse og karriere. Hvis man har et nogenlunde karaktergennemsnit, er der stort set frit valg på alle hylder. Og hvis man ikke har været stålfast besluttet omkring, hvad man skulle være som voksen, siden barndommen, kan de mange muligheder nærmest være mere til hindring end til gavn. Lidt i stil med, når man er på restaurant, og menukortet byder på alt for mange retter – hvad skal man vælge?!

Hvis du har flair for tal og altid godt har kunnet lide at sidde og nørde med budgetter og regnskaber, så er revisoruddannelsen måske noget for dig. Som revisor kan du bruge dagen lang på talrytteri og tilmed få en af de bedste hyrer i landet for dit arbejde. På http://www.statsautoriserede.dk kan du danne dig et detaljeret overblik over jobbet som revisor.

Hvad er en revisor?

En revisor udformer og godkender regnskaber for selvstændige virksomheder og kan agere konsulent for sine kunder i en lang række andre økonomiske forhold. En revisor er en virksomheds garanti for, at der er fuldstændig styr på økonomien, og at virksomhedens regnskaber opfylder de forskellige love og standarder, der er på området. De er forskellige grene indenfor revisoruddannelsen. Man kan enten blive registreret revisor eller statsautoriseret. Titlen som revisor er ikke beskyttet, det vil sige at alle i princippet kan kalde sig revisor. Hvis du vil være registreret revisor med licens til at revidere og godkende regnskaber, skal du anerkendes af Erhvervsstyrelsen samt have den rigtige uddannelse.

Jobbet som revisor er seriøst og også mere formelt end mange andre former for job. Som revisor skal du altid være pænt og professionelt klædt på og udvise en stor grad af seriøsitet. Jobbet kommer med et stort ansvar, og derfor er det også vigtigt, at du udstråler ansvarsbevidsthed og seriøsitet. Som revisor får du en god løn, så du har gode muligheder for altid at være moderne og kvalitetsbevidst i dit outfit, det skaber også et bedre indtryk af dig.

Hvorfor skal du vælge revisoruddannelsen?

En revisoruddannelse er en længerevarende videregående uddannelse, som kan opnås på forskellige måder. Man kan enten tage en kontoruddannelse med speciale i revision og praktik i et revisionsfirma og herefter tage en HD – man kan også tage en gymnasial uddannelse efterfulgt af en traineeansættelse i et revisionsfirma samt en HD eller en bacheloruddannelse på en handelshøjskole. Disse skal afrundes med en revisorkandidat på universitetet. Vil man være statsautoriseret, skal man følge kandidaten op med en praktik i en revisionsvirksomhed, hvorefter man kan søge at blive statsautoriseret.

Det tager tid at blive revisor, men hvis du som sagt har en forkærlighed for tal og gerne vil have et job, der åbner for mange spændende muligheder samt en rigtig god løn, så er uddannelsen nok værd at overveje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *