Gratis neglelak på jobbet gør de ansatte gladere

blonde neglelak

I arbejde

Der findes mange forskellige former for personalegoder. Det kan være kantine, træningscenter og mulighed for at købe firmaets produkter med rabat. Men en af de mere utraditionelle er måske neglelak, selvom det faktisk er et meget billigt personalegode.

Hvis I er en arbejdsplads, hvor der overvejende er kvinder, kan det være et godt personalegode, at de ansatte har gratis adgang til neglelak af en god kvalitet. Det kan være med til at bringe personalet tættere sammen, når de lige bruger fem minutter på at hjælpe hinanden med at lægge neglelak. Samtidig er det en rigtig god mulighed for dine ansatte for altid at have pæne, vellakerede negle. Det er ikke mindst vigtigt, hvis I arbejder i et fag, hvor der bliver lagt meget vægt på de ansattes udseende.

Vælg neglelak af en god kvalitet


Når du skal købe neglelak ind til de ansatte på din arbejdsplads, bør du vælge noget af en rigtig god kvalitet. Det er nemlig med til at gøre, at neglelakken holder i længere tid, så de ansatte ikke behøver at lægge den så ofte. Samtidig er det også med til, at det virkelig føles som et personalegode. Hvis du køber neglelak af en ringere kvalitet, er det ikke sikkert, at dine ansatte vil opfatte det lige så positivt, som hvis det er neglelak af en god kvalitet. Det kan være lækre neglelak mærker som Moyou London.

Derudover er det en god ide at sørge for at have et stort udvalg af neglelak. Det gør det nemt for alle at finde den farve, som de godt kan lide. Der findes nemlig i dag et væld af farver, hvilket giver alle mulighed for at vælge rigtig meget forskelligt.

Nemt at købe neglelak via nettet


Nu tænker du måske, at det ville være besværligt at indføre neglelak som et personalegode på arbejdet. Men det behøver det bestemt ikke at være. Det er nemlig i dag meget nemt at købe neglelak via nettet. Der findes mange webshop, hvor du kan købe neglelak af en rigtig god kvalitet, og hvor det samtidig ikke koster for mange penge. Det gør, at du ikke behøver at bruge meget mere end fem minutter hver måned på at bestille en række forskellige former for neglelak hjem.

Det kan være en god ide, at I indretter et hjørne, for eksempel ude på badeværelset, hvor I kan påføre neglelakken nemt og hurtigt. Da neglelak lugter lidt, er det vigtigt, at I kan påføre det et sted, hvor andre ikke bliver generede af lugten. Det er derfor en god ide, at I vælger et sted, hvor I kan åbne vinduet, eller hvor der er god udsugning.

Udover neglelak kan det også være en god ide, at I har produkter til at fjerne neglelak og til at pleje neglene. Det er med til at gøre, at alle kommer til at få fine og sunde negle. Det er specielt en god ide, hvis dine medarbejdere arbejder tæt på kunderne, så det er flot, at de har perfekte negle.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

lækker metal kontorstol i rødt læder
Den bedste ergonomiske indretning på jobbet med Dankontorstole 

Der findes rigtig mange leverandører af kontorstole i Danmark, og sikkert en hel del gode af slagsen. hvis du leder efter den absolut bedste af dem, så skal du vælge Dansk Kontorstole Forsyning. Vi er landets førende og billigste leverandør, og så ha...

Continue Reading...
Sov godt
Sov godt om natten og præster bedre på jobbet

En god søvn er afgørende for, at du kan præstere ordentligt når du er på arbejde. Hvis du ikke får sovet nok, bliver du træt og uoplagt. Det kan være svært for dig at holde koncentrationen i løbet af dagen. Det gør at du måske ikke når det som du ska...

Continue Reading...
Kontor magnet
4 tips til orden på kontoret

Nogen trives med rod og kan bedst arbejde, hvis der er ikke er pinligt ryddet op omkring dem. Andre kan bedst lide orden og er gode til at rydde op efter sig selv. Så er der dem, der ligger midt imellem: De er gode til at få rodet hele deres skrivebo...

Continue Reading...