Gratis neglelak på jobbet gør de ansatte gladere

blonde neglelak

I arbejde

Der findes mange forskellige former for personalegoder. Det kan være kantine, træningscenter og mulighed for at købe firmaets produkter med rabat. Men en af de mere utraditionelle er måske neglelak, selvom det faktisk er et meget billigt personalegode.

Hvis I er en arbejdsplads, hvor der overvejende er kvinder, kan det være et godt personalegode, at de ansatte har gratis adgang til neglelak af en god kvalitet. Det kan være med til at bringe personalet tættere sammen, når de lige bruger fem minutter på at hjælpe hinanden med at lægge neglelak. Samtidig er det en rigtig god mulighed for dine ansatte for altid at have pæne, vellakerede negle. Det er ikke mindst vigtigt, hvis I arbejder i et fag, hvor der bliver lagt meget vægt på de ansattes udseende.

Vælg neglelak af en god kvalitet


Når du skal købe neglelak ind til de ansatte på din arbejdsplads, bør du vælge noget af en rigtig god kvalitet. Det er nemlig med til at gøre, at neglelakken holder i længere tid, så de ansatte ikke behøver at lægge den så ofte. Samtidig er det også med til, at det virkelig føles som et personalegode. Hvis du køber neglelak af en ringere kvalitet, er det ikke sikkert, at dine ansatte vil opfatte det lige så positivt, som hvis det er neglelak af en god kvalitet. Det kan være lækre neglelak mærker som Moyou London.

Derudover er det en god ide at sørge for at have et stort udvalg af neglelak. Det gør det nemt for alle at finde den farve, som de godt kan lide. Der findes nemlig i dag et væld af farver, hvilket giver alle mulighed for at vælge rigtig meget forskelligt.

Nemt at købe neglelak via nettet


Nu tænker du måske, at det ville være besværligt at indføre neglelak som et personalegode på arbejdet. Men det behøver det bestemt ikke at være. Det er nemlig i dag meget nemt at købe neglelak via nettet. Der findes mange webshop, hvor du kan købe neglelak af en rigtig god kvalitet, og hvor det samtidig ikke koster for mange penge. Det gør, at du ikke behøver at bruge meget mere end fem minutter hver måned på at bestille en række forskellige former for neglelak hjem.

Det kan være en god ide, at I indretter et hjørne, for eksempel ude på badeværelset, hvor I kan påføre neglelakken nemt og hurtigt. Da neglelak lugter lidt, er det vigtigt, at I kan påføre det et sted, hvor andre ikke bliver generede af lugten. Det er derfor en god ide, at I vælger et sted, hvor I kan åbne vinduet, eller hvor der er god udsugning.

Udover neglelak kan det også være en god ide, at I har produkter til at fjerne neglelak og til at pleje neglene. Det er med til at gøre, at alle kommer til at få fine og sunde negle. Det er specielt en god ide, hvis dine medarbejdere arbejder tæt på kunderne, så det er flot, at de har perfekte negle.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Sådan kommer du gennem en hård dag

Vi kender det alle, når man har fået det forkerte ben ud af sengen og man bare ved, at man får en hård dag på jobbet. Det er helt uundgåeligt ikke at få en træls og hård dag engang imellem. Derfor er det en god idé at vide, hvad man kan gøre, når man...

Continue Reading...
Derfor er kaffen så vigtig på den gode arbejdsplads

Det er ikke nogen hemmelighed at mange af os danskere, har stærkt brug for kaffe for at åbne vores øjne helt om morgen. Men det er altså ikke det eneste tidspunkt vi læner os op ad koffeinens stimulanser og virkninger. I løbet af arbejdsdagen kan vi...

Continue Reading...
work space
Sådan gennemskuer du den gode arbejdsplads

Står du og skal søge nyt job, men er du i det store jobmarked blevet i tvivl om, hvordan du sikrer dig, at du vælger en god arbejdsplads, hvor du har lyst til at blive mange år endnu? Så er der hjælp at hente her, hvor vi kommer med gode råd og vejle...

Continue Reading...