Gør arbejdspladsen bedre for dine medarbejdere

Er du virksomhedsejer, og vil du gøre alt for at skabe en bedre arbejdsplads for dine medarbejdere? Så ved du, det kan være svært. For hvordan kan du gøre en arbejdsplads bedre uden at gå på kompromis med seriøsiteten på arbejdspladsen? Umiddelbart lyder det ligetil – skab lidt glæde, og dine medarbejdere vil give glæde tilbage. Men så ligetil er det nu engang ikke – for hvordan skaber du glæde uden at skulle spille pauseklovn? Eller uden at skulle indføre fredagsbar hver dag? Der skal nødvendigvis ikke store tiltag til. Små ting kan også skabe glæde for dine medarbejdere og derved forbedre arbejdspladsen. Du får her to gode råd til, hvordan du med få midler kan skabe en bedre arbejdsplads for alle.

Sørg for, der ikke mangler noget

Det er vigtigt, du sørger for, der ikke mangler noget. Medarbejderne skal kunne udføre deres arbejde uden at skulle bekymre sig om, at de mangler en kuglepen eller en hulmaskine for at kunne færdiggøre det sidste. Det lyder måske underligt, for hvordan kan en manglende kuglepen eller hulmaskine gøre arbejdspladsen værre? Når medarbejderne mangler kontorartikler, skaber det irritation, ligesom det forhindrer medarbejderne i at kunne udføre deres arbejde effektivt.

Som virksomhedsejer kan det være svært at finde tid til det hele. Det kan være svært at finde tid til at købe kontorartikler, inden det er for sent. Din opgave som virksomhedsejer er derfor: køb dine kontorartikler online. Når du køber dine kontorartikler online, skal du kun klikke et par gange med musen. Du slipper for at skulle suse rundt fra butik til butik. Klik her, hvis du vil bestille kontorartikler online og få dem leveret lige til arbejdspladsen.

En god frokostordning skaber glæde

Sidder dine medarbejdere og spiser deres medbragte madpakker i frokoststuen eller ved skrivebordet? Så skal du overveje at indføre en frokostordning. En frokostordning kan være med til at forbedre arbejdspladsen på flere måder: God mad skaber gladere medarbejdere – glade og mætte medarbejdere arbejder mere effektivt. En frokostordning behøver ikke koste virksomheden mange penge. Mange medarbejdere vil nemlig med glæde selv betale for en god frokostordning, hvis det betyder, det er slut med hjemmesmurte, kedelige madpakker. Medarbejderne bliver glade, fordi de selv slipper for at smøre madpakker, ligesom de er glade, fordi en frokostordning ofte kan skabe et bedre fællesskab på arbejdspladsen; Hvis medarbejderne hver dag skal samles til frokost, vil det binde medarbejderne mere sammen – ligesom det vil give et tiltrængt afbræk i arbejdsdagen. Hvis du ikke sidder på et kontor med et køkken, kan det måske virke uoverskueligt – det er der dog råd for. Du kan nemlig finde virksomheder, der tilbyder at udbringe frokost til virksomheder hver dag. På www.frokostplus.dk kan du eksempelvis se, hvilke muligheder din virksomhed har for en frokostordning.

Som du kan læse, er det ganske små ting, der skal til for at forbedre arbejdspladsen. Det er forskelligt fra arbejdsplads til arbejdsplads, hvad der er brug for – men du altså ikke opfinde den dybe tallerken for at skabe et bedre arbejdsmiljø for dine medarbejdere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *