Find en dygtig revisor i København

Står du og leder efter en dygtig revisor i København, så bør du måske tænke lidt ud af boksen. Før i tiden valgte alle at besøge lokale revisorer og tale med dem om mulighederne, hvilket medvirkede til en ret lav konkurrence i revisionsbranchen.

I dag har man helt andre muligheder, da det er nemt at finde en dygtig revisor på nettet. Her kan alle revisorerne byde ind på opgaven, hvorfor de er nødt til at have nogle meget skarpe priser, hvis de vil vinde opgaven.

Dette er godt for dig og dit firma, da det hermed er muligt at finde en billigere revisor i København. Typisk får man 3 uforpligtende tilbud fra revisorer, og herefter kan man så vælge det bedste tilbud. Det behøver selvfølgelig ikke være det billigste, hvis man f.eks. har mere tillid til et af de andre bud.

Og har man ikke lyst til at gøre brug af nogle af tilbuddene, så kan man frit lade værre. Det er nemlig uforpligtende og gratis, lige meget om man vælger at tage i mod et tilbud eller ej. Om ikke andet, så får man i hvert fald nogle bud på opgaven, og så kan man træffe et valg herefter på et oplyst grundlag.

Revisoren er vigtig

Nogle vælger at spare revisoren væk, men dette er bestemt ikke altid en god løsning. For nogle virksomheder er det endda lovpligtigt med en revisor, det kommer bl.a. an på virksomhedens omsætning, antal ansatte, branche og flere andre ting.

Og hele området omkring revisoren er meget kompliceret, så man risikerer at få bøder for sjusk med regnskabet mv., hvis man ikke har den rette ekspertise. Det kan derfor hurtigt blive dyrt, hvis man spare pengene væk til en revisor. Hvem ved f.eks., hvordan man bliver beskattet af gevinster på Bitcoins?

Revisoren kan derudover hjælpe med at tilrettelægge virksomhedens økonomi smartest, så man får glæde af alle de lovlige muligheder. Det er nemlig helt lovligt at skatteoptimere, så længe man gør det inden for den gældende lovgivning.

Kan man spare en masse penge i skat ved at huske alle fradrag, lave smarte investeringer eller ændre i konstruktionen af virksomheden, så kan der være mange penge tjent.

En revisor giver din virksomhed troværdighed

Udover alle de åbenlyse fordele ved at have en revisor tilknyttet i virksomheden, så giver det ligeledes troværdighed. En revisor har nemlig et ansvar, som han skal leve op til.

Når en virksomhed har en revisor med på sidelinjen, så er det derfor en hvis garant om regnskabets troværdighed. Flere banker kræver derfor også, at deres kunder gør brug af revisorer.

Meget tyder ligeledes på, at politikerne vil gøre det lovpligtigt for flere firmaer at have en revisor, da det kan være med til at mindske både fejl og snyd. Skal du handle med et andet firma, så er det derfor også om at være påpasselig, hvis dette firma ikke gør brug af en revisor.

For hvis dette er tilfældet, så er det slet ingen andre, som har været inde over firmaets regnskab. Det kan derfor være både sminket eller behæftet med store fejl.

Står du f.eks. og skal købe nogle nye 3D printere til firmaet, så er det sikrest at handle med et stort etableret selskab, som gør brug af revision. Går firmaet i betalingsstandsning, så får du nemlig ikke dine produkter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *