Fælles fredagsfrokost fremmer det gode arbejdsmiljø

frokost

Det er så vigtigt, at der er god stemning mellem medarbejderne på en arbejdsplads og som leder ligger en del af det ansvar hos dig. Rigtig mange studier peger i retningen af at firmaer, hvor medarbejderne mødes udenfor arbejdstiden eller deltager i fælles aktiviteter har et langt bedre arbejdsmiljø end dem, hvor det ikke er tilfældet.

Det behøver ikke at være det helt store teambuilding-arrangement du skal stable på benene for at ryste dine ansatte sammen, faktisk kan lidt hygge omkring frokostbordet om fredagen være langt nok i mange tilfælde. Måske kan du en gang om måneden forkæle med lækker takeaway eller starte en kageordning? Det vil med garanti løfte stemningen og få snakken til at gå.

Hvorfor frokost?

Det er let at blive træt og uoplagt op ad dagen, når kroppen er ved at have opbrugt sine energidepoter. Frokosten er det oplagte tidspunkt for at fylde ny benzin på motoren og lade op, så resten af dagen kan klares med krum hals.

Fredag er for de fleste en dag, der skal overstås, se weekenden kan skydes i gang ved fyraftenstid, derfor er fredag også for mange den mindst effektive dag på ugen. Vil du gerne ændre på det og eventuelt sørge for en rigtig god stemning at gå på weekend på, så er fredagens frokost det optimale tidspunkt at gøre det på.

Har I ikke allerede en frokostordning i firmaet, så kan en månedlig gang lækker og sund takeaway være en rigtig god løsning til at samle alle om maden og være sikker på, at der bliver fyldt sund og god energi på motoren til resten af dagen.

Hvor skal du bestille fra?

De fleste kender til Just Eat og Hungry, men det er næppe de sundeste alternativer, der byder sig, når du bladrer gennem menukortet. Her kan du med fordel tjekke Wolt ud, for her finder du alle de sunde, lokale restauranter og madtilbud samlet til udbringning. Det er høj kvalitet og sundt udbud, og er du hurtig, kan du nå at bruge denne rabatkode til at opnå besparelser på din første bestilling gennem Wolt. Det vil med garanti vække glæde blandt de ansatte og give ekstra overskud og energi resten af dagen.

Ved at spise sammen opstår der også automatisk en mere afslappet stemning og bedre humør, der har en positiv indflydelse på det generelle arbejdsmiljø.

Det hurtige alternativ

Der kan også være situationer, hvor du skal bestille et hurtigt og let måltid til en afdeling, der arbejder sent og her er det måske ikke den store kulinariske oplevelse, der vil gøre mest glæde. Her kan en gammel klassiker, som de fleste kender fra morgengåturen hjem efter ungdommens byture være en sjov og anderledes løsning. For ganske nyligt har den amerikanske burgerkæde McDonalds nemlig gjort det muligt for deres kunder at bestille deres kendte burgermenuer på nettet til udbringning. Sundt er det ganske vist ikke umiddelbart, men det er de færreste, der siger nej tak til en klassiker af den kaliber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *