Få dit drømmejob i dag

drømmejob

At få sit drømmejob er noget mange mennesker gerne vil have. Dette betyder ikke at man tjener mange penge, men blot at man er glad når man går på arbejde. At gå på arbejde uden at kunne lide det, kan godt gøre at man får en lille depression. Det er nemlig på arbejdet man bruger rigtigt meget af sin tid på og derfor er det meget vigtigt man kan lide det man laver, og ikke tænker at det er noget skidt hver dag man skal på arbejde. Hvordan får man så dette drømmejob? Her er nogle ting der skal være på plads.

Se skarp ud

At se skarp ud når man skal til en jobsamtale er altafgørende. Dette kan være med til at give det rigtige indtryk af dig som person. Det viser også at du gerne vil dette arbejde og gider gøre noget ud af dig selv for at få dette job. Et førstehåndsindtryk er noget af det vigtigste man kan give sin kommende chef. Udover at man viser at man gerne vil, så kan man også få noget mere indre styrke ved at gå i noget fint tøj. Hvis man går i laset tøj og ikke går noget ud af det, kan man også godt føle sig sådan, men derimod går man i fint tøj og ser godt ud, føler man sig også derefter.

Hvordan gør man dette?

At se godt ud til sin jobsamtale behøver ikke betyde at man kommer i et dyrt jakkesæt. Det betyder bare at man er klædt på til det man skal arbejde med. Hvis man vil være gartner, så kan man godt tage en fin T-shirt på, men skal du derimod være advokat ville det være en god idé at tage jakkesæt på. En anden god ting for piger ville være at anskaffe sig et sminkebord med spejl, sådan man kan føle sig godt tilpas når man er til samtalen, det kan nemlig godt virke presset hvis man føler at man ser træt ud og så have 2 fremmede mennesker til at kigge på en. En god idé for en mand vil være at få sig en massagebold. Dette er med til at gøre man slapper mere af og er mere sig selv til sin jobsamtale. En anden god ting at tænke over inden man går ind til sin samtale er om man skal have tabt sig lidt. Ikke fordi det er forkert at have lidt ekstra kilo på sig, men hvis man søger arbejde som fitness træner, så er det en god idé at vise med sin krop man ved hvad man snakker om. Her kan man evt. købe en god juicer og sørge for at få tabt sig et par kilo inden den store samtale.

En anden god ting man kan tænke over inden man går ind er, at man gerne må være sig selv. Man behøver ikke være en anden for at sælge sig selv, men hvis hvorfor du som person kan være med til at gøre deres firma bedre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *