Er det dig, der står for medarbejdernes ve og vel på din arbejdsplads?

glade

Når man har det godt på sin arbejdsplads, så kan og vil man automatisk yde bedre. Så ved at sørge for, at alle på kontoret har det godt med hensyn til indeklima, ergonomi og lignende, så vil I få gladere medarbejdere.

Glade medarbejdere er langt mere produktive når de er på job. Det er derfor en fordel for både de ansatte og virksomheden, at sørge godt for alle medarbejdere.

Godt indeklima og sunde alternativer til den lille sult

Har du prøvet at være på arbejde på et kontor hvor der var indelukket og varmt? Det skaber ikke ligefrem kreativitet og energi til at få dagens arbejde gjort grundigt. Derfor er det et must, at have et godt indeklima på ens arbejdsplads. Hvis I ikke allerede har en luftkøler er det en rigtig god idé at anskaffe sig en.

Specielt i sommermånederne hvor det ikke hjælper, at åbne vinduerne vil en luftkøler gøre underværker for jeres indeklima. Den vil hjælpe med, at holde luften kølig og frisk hele dagen igennem. Så der ikke er nogen der sidder og får det alt for varmt og har svært ved, at koncentrere sig om sit arbejde.

Er I vilde med snacks på jeres kontor? Hen af eftermiddagen hvor den lille sult melder sig. Der er en chokoladebar eller et stykke kage bare virkelig tillokkende. Men frisk frugt og nødder eller andre sunde alternativer vil få jer langt bedre igennem de sidste timer af arbejdsdagen.

Derfor vil det være en rigtig god idé, at have en serveringsvogn stående fremme med gode og sunde alternative til snacks fyldt med sukker. Et æble eller en banen er langt bedre for blodsukkeret og holder den lille sult væk langt længere tid end en sukkerbombe.

Undgå smerter i kroppen ved at vælge god ergonomi 

Er I mange mennesker, der sidder ned mange timer om dagen på jeres kontor? Så skal I sørge for, at have kontorredskaber som tillader en god ergonomi. Her er for eksempel jeres tastatur rigtig vigtig. Arbejder I meget ved computer, er det vigtigt at jeres tastatur er godt for jeres siddestilling og jeres hænder. Derudover er det også rigtig godt, at sørge for at stå op og arbejde noget af dagen.

Derfor er et hævesænkebord også et must til kontorfolk, der ellers ville sidde ned hele dagen. Når du giver dine kollegaer muligheden for, at stå op og arbejde. Så vil du også være med at afhjælpe deres eventuelle rygsmerter, eller andre skavanker som kommer af meget stillede siddende arbejde.

Vi bliver som mennesker også hurtigere trætte, hvis vi sidder alt for meget ned. Vi er nemlig bygget til, at skulle stå mere op end at sidde ned. Når du sørger for, at dine kolleger har mulighed for at vælge den gode ergonomi både når de sidder ned og står op, så vil du uden tvivl skabe mere trivsel på din arbejdsplads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *