Drømmer du om at blive iværksætter – så læs med her

Hvis du går med et ønske om at starte din egen virksomhed, så ved du nok allerede, at det kræver utroligt meget arbejde at være iværksætter. Men har du en god ide som du efterhånden føler du er nødt til at prøve af, så er det bare om at give det en chance og springe ud i det.

I dag er det relativt nemt at starte sin egen virksomhed. Faktisk kan du gøre det for kun en krone, hvis du opretter en enkeltmandsvirksomhed. Det er selvfølgelig ikke sikkert, at det er den bedste løsning for dig, så sæt dig derfor først og fremmest ned og kig på de forskellige virksomhedsformer og beslut dig for, hvilken type, der vil være bedst for dig. Herefter skal der laves en forretningsplan. Du skal vælge et navn til din virksomhed og skabe et overblik over din ide og din virksomhed som helhed således, at andre hurtigt kan få et indblik i, hvad du arbejder med. Det handler om at skabe struktur, samle viden og information, overbevise banker og eventuelle investorer om, at de skal satse på dig, og så er det vigtigt at udstråle noget professionalisme. Herefter laver du et budget med finansiering, organisering, markedsføring og salg, og så skal du have oprettet et CVR-nummer og skabe dig et overblik over skat, moms, årsregnskab og bogføring.

Når du har fået styr på alle de formelle ting, skal du selvfølgelig også have en adresse hvorfra du fører din virksomhed. Der findes et hav af kontorfællesskaber derude. Som nystartet virksomhed vil det måske være en god ide at booke dig ind i en bygning, hvor der også sidder andre virksomheder. På denne måde vil dit navn hurtigere blive kendt, og du kommer til at være i nærheden af andre iværksættere, som du eventuelt kan sparre med. CityCallCenter kan hjælpe dig med at finde lokaler til din virksomhed. Her får du en fin beliggenhed i utroligt flotte lokaler, til en fair husleje. Du bliver en del af en fælles ordning med egen receptionist, frokostordning, piccolineservice og mange andre ting. Find et kontorhotel og læs mere om CityCallCenter.

Få hjælp til rekruttering

Al begyndelse er svær, og det er ingen undtagelse, når du starter din egen virksomhed. Men har du efterhånden fået godt gang i biksen, så kan det være det er på tide at begynde at ansætte medarbejdere og udvide virksomheden. Det kan dog være en jungle selv at sidde med rekruttering af medarbejdere. Det er en lang proces, som kræver rigtig meget tid og opmærksomhed. Derfor vælger mange at bruge et rekrutteringsfirma. På den måde slipper du selv for at sidde med stillingsopslag og gennemlæsning af flere hundrede ansøgninger. ProSelection hjælper dig med glæde med at finde en regnskabs- eller økonomiassistent. Her er de nemlig eksperter i at finde den helt rette medarbejder til din virksomhed. Læs mere på www.proselection.dk, hvor du kan blive klogere på, hvem ProSelection er, og hvordan de kan lette din arbejdsbyrde, så du kan fokusere på andre ting i din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *