Din virksomhed fortjener en dygtig revisor

Som selvstændig
Ens virksomhed er nærmest som et barn, når man er iværksætter. Man brænder for at den skal lykkes, og man kæmper for det 24 timer i døgnet. Alligevel har mange iværksættere ikke helt styr på deres regnskab og deres økonomiske strategi, hvilket koster mange dyrt.

Når man starter en virksomhed er ens fokus på virksomhedens produkt, og ofte er der ikke tid eller ekspertise til regnskabet. Dermed går man glip af skattefradrag og andre fordele, ligesom man kommer til at løbe unødige risici.

Din virksomhed fortjener en dygtig revisor, som kan hjælpe dig på rette vej. Og så længe du har en ny og mindre virksomhed, så koster det ikke alverdens penge med en revisor. Du kan dermed få en uvurderlig hjælp til billige penge, og udgifterne til revisor er selvfølgelig fuldt ud fradragsberettiget.

Hvilken revisor skal du vælge


Det er altid godt at vælge en rutineret revisor, som har været i gamet i mange år. Det siger nemlig noget om firmaets seriøsitet, hvis det har mange års erfaring.

Derudover skal du kigge på, om du er i en helt specifik branche, hvor kendskab til dette er nødvendigt. De fleste små virksomheder behøver dog ikke tænke på det, men har du en større virksomhed med en mere kringlet konstruktion og udenlandske afdelinger, så kan det være godt med en revisor med den rette erfaring. Et godt bud på en dygtig revisor kunne være https://kvistjensen.dk/.

Det er dog altid en god idé at indhente flere tilbud på arbejdet, så du får et indblik i priserne. Herefter kan du træffe dit valg på et oplyst grundlag. Denne regel er god for alt indkøb, og man kan spare mange penge i det lange løb, hvis man gør det til en vane at indhente flere tilbud.

Moderne revision


De moderne firmaer er begyndt at klare revisionen over nettet, da det er en let og hurtig løsning, hvor man altid har adgang til varsomhedens dokumenter. Det gamle skole med fysiske dokumenter og bilag er derfor på retur, og nu bruger man i stedet smarte backup løsninger og eksterne harddiske.

Det har derfor aldrig været nemmere at klare regnskabet, når man blot har et dygtigt firma med på sidelinjen. Sådanne digitale løsninger er derudover ofte billigere end de gamle fysiske løsninger, da det er tidsbesparende for revisoren.

Det er derfor i alles interesse at udnytte denne nye teknologi, og gøre brug af diverse softwareløsninger til virksomhedens revision. Man skal selvfølgelig tænke over it sikkerheden, og man skal have styr på backup. Dette tilbyder de fleste firmaet dog at klare for en, og vil man alligevel selv stå for det, så er det ganske nemt.

Få styr på dit regnskab fra starten


Det er klart nemmest at få styr på regnskabet fra starten af, så man ikke skal til at løbe det op efterfølgende og lede efter diverse bilag. Når du vil starte en virksomhed, så bør du derfor gøre dig nogle tanker om revision og lave en plan.

Kommer du godt i gang med gode rutiner, så bliver det også nemmere senere hen. Tal derfor med en revisor under opstarten af virksomheden, så kan i lave en plan sammen.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Få endnu mere styr på din virksomheds udtryk

Det er et område, som rigtig mange desværre nedprioriterer, men som kan koste dyrt på den lange bane. Det er altid vigtigt at have en stor bevidsthed om, hvordan andre ser din virksomhed, og det er noget, denne artikel vil beskæftige sig med. For hvo...

Continue Reading...
3 gode råd til chefen

Det er ikke nogen nem opgave at være chef i en virksomhed. Der er et hav af ting og opgaver, som man skal tage sig af i denne position, og den vigtigste af disse opgaver er medarbejderne. Medarbejderne er den vigtigste brik, når det kommer til en vel...

Continue Reading...
Skab den optimale arbejdsplads for succes i virksomheden

Utrolig mange mennesker går rundt med en lille drøm om at blive selvstændig, og dermed eje deres egen virksomhed. Der kan være mange forskellige grunde til, at man finder dette særligt interessant. Det kan være, at man ønsker at være sin egen chef, m...

Continue Reading...