Den bedste ergonomiske indretning på jobbet med Dankontorstole 

lækker metal kontorstol i rødt læder

I arbejde
Der findes rigtig mange leverandører af kontorstole i Danmark, og sikkert en hel del gode af slagsen. hvis du leder efter den absolut bedste af dem, så skal du vælge Dansk Kontorstole Forsyning. Vi er landets førende og billigste leverandør, og så har kun kontorstole af meget høj kvalitet, uden at det kan ses på prisen. Vi har valgt vores sortiment med stor omhu, da vi ikke kan forhandle produkter, som ikke lever op til vores kunders forventninger.

Hvorfor kontorstole Dansk Kontorstole Forsyning?


Vi går meget op i kvalitet, og ønsker, at kunderne oplever, at deres kontorstol er den bedste i verden, uanset prisen de har betalt. Selvfølgelig er der sammenhænge mellem pris og kvalitet, men det betyder ikke, at vi ikke har rigtig gode kvalitets stole til billige priser, for det har vi også.

Kvaliteten handler om de materialer der bliver brugt i designer kontorstolene som denne Milano kontorstol, og for eksempel polstring og betræk er der stor forskel på. Den bedste polstring, eller fyldet i sædet, sammen med betrækket, har stor betydning for, hvor længe en stol holder.

Skal stolen bruges hver dag, året rundt i mange timer, så skal du vælge noget mere robust og solidt materiale. skal stolen ikke bruges så ofte, men stadig leve op til ergonomernes krav om den bedste siddestilling, så kan du godt nøjes med en billigere kvalitet.

Du finder det største udvalg i vores webshop


Vi har det største udvalg hos Dansk Kontorstole Forsyning, og vi har de billigste priser på markedet. Der hvor vi også er meget forskellige fra andre leverandører, er for eksempel ved levering. Vi leverer lyn hurtigt, og direkte til din dør, så du slipper for en masse bøvl og besvær, i forhold til transport.


100% ergonomi 100% tilfredshed


En anden vigtig parameter, når vi skal udvælge kontorstole til vores udvalg, handler om ergonomi. Vi forhandler kun kontorstole som lever op til alle de krav som ergonomer stiller til en ergonomisk kontorstol. Det vil sige, at stolene kan indstilles til præcis den person som skal sidde på den. Det er afgørende i forhold til ergonomien, at en stol kan indstilles til den enkelte, netop fordi at vi alle er så forskellige i kropsbygning med mere.

En god kontostol skal derfor kunne indstilles i sædehøjde, have hjul på benene, kunne dreje let 360 grader rundt, og så skal ryglænet eller støtten i lænden kunne indstilles perfekt. Hvis kontorstolen derudover også kan indstilles i sædet, vippe frem og tilbage, så har du den helt perfekte kontorstol, og den vil sørge for, at din krop ikke nedslides, selvom du sidder meget ned hver dag.

Share on  -

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

work space
Sådan gennemskuer du den gode arbejdsplads

Står du og skal søge nyt job, men er du i det store jobmarked blevet i tvivl om, hvordan du sikrer dig, at du vælger en god arbejdsplads, hvor du har lyst til at blive mange år endnu? Så er der hjælp at hente her, hvor vi kommer med gode råd og vejle...

Continue Reading...
fitness på arbejdspladsen
Tiltræk kompetente medarbejdere uden at skilte med en høj løn

At tiltrække de bedste ansatte er enhver virksomheds mål, og netop fordi alle har dette fokus, kan det hurtigt blive et kapløb om at tilbyde de bedste lønninger. Rigtig mange virksomheder vælger at skilte med en høj lån i deres jagt på den gode medar...

Continue Reading...
yd mere
Sådan yder du endnu mere på arbejdet

Hvis du vil kunne yde dit optimale i løbet af en arbejdsdag, så gælder det om, at du passer godt på din krop. En usund livsstil med meget fedt og sukker og ellers stillesiddende arbejde, kan hurtigt komme til at påvirke...

Continue Reading...